Nu är det höst!

Hösten är här på riktigt. Dagarna är grå och regndassiga men än så länge har det inte varit särskilt kallt.

Jag har fått förkylning och mördarhosta och med 100% studier och 50% jobb blir det en del saker jag får prioritera bort. Vi har dock hunnit med en hel del träning och även debuterat i LK1. Jag ska både skriva om det och visa en fantastisk film om hur en debut kan se ut.

Här om dagen passade vi på att bestiga ett litet berg. Det ser ut som vi är mitt i skogen men tyvärr är det inte så. Detta är bara ett litet skogsområde med höghus på alla sidor. Mycket tråkigt. Men hunden fick i alla fall kuta runt lite lös vilket han alltid uppskattar. 

Jag är tyvärr dålig på att ha honom lös. Han förtjänar mer lösgående, eftersom han faktiskt funkar bra lös - men det är så mycket människor, hundar och vilt i vårt område, och det sista jag vill är att störa någon med min hund. Så vi får mycket koppelpromenader men jag har nu på senaste försökt ha honom lös lite varje dag och faktiskt visa för mig själv att vi klarar det.

Jag tror förresten att det blir ett nytt objektiv här hemma snart. Ett Nikon AF-S 70-200/2.8G. En svindyr bjässe, men jag har tänkt länge och kommit fram till att det är ett inköp jag aldrig kommer ångra.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar