Skärgårdsäventyr


Vi har varit på skärgårdsäventyr till ön Borgen. Där fick hundarna springa runt på klipporna och gotta sig. Det blev lite frustrerande för Ecma som ännu inte riktigt hänger med i Fidels tempo, men över lag hade de kul. 


Fidel fick ett hårt spår. Ecma fick godis på rad på klippan. Fiddes gick sådär, som det ofta gör när jag inte är helt med själv. Vi hade planerat att åka till en annan ö och jag hade med grejer för upplet och spår i skog. Hårda spår har vi inte gjort mycket av  och jag var lite bitter på grund av resmålsändringen. Båda fick i alla fall jobba lite och de tog sig i mål.


 Och snart är sommaren slut. Imorgon är sista arbetsdagen, sedan återstår två veckor innan skolan börjar igen. Men redan nästa vecka börjar terminen lite smått. Jag och Fidel ska gå en lydnadskurs och jag ska vara hjälptränare  på två kurser på vår brukshundsklubb. Jag kanske även kommer gå instruktörsutbildning i höst vilket såklart ska bli jätteroligt.


Ecma har hunnit bli 16 veckor nu. Vi flyter mest runt, men småtränar lite på grunderna - byteslekar, omvänt lockande och lite sitt - stå - ligg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar