2014 i bilder del 2


I juli var vi i skärgårdsidyllen med familjen. Finland och Ornö var två givna sommardestinationer och hunden spenderade glatt dagarna med bad och äventyr.


Augusti. Vi hänge mycket med vänner och familj, spårade och tränade lydnad. Fidel fick excellent på sin första utställning.


September. Jag köpte ny kamera och nytt objektiv. Vi gjorde inte jättemycket men hade trevligt ändå. Fidel fick sitt första och enda gosedjur och var så lycklig och bar ständigt runt på pandan. En vecka senare var den bara tyg och stoppning väl separerat.


I oktober prövade vi på vallning. Vi träffade massa nya aussiekompisar och jag började äntligen fotografera i raw-format.


November kom och vi hade bara ett par ynka soltimmar på hela månaden. Då passade vi dock på att vara ute och ha det trevligt, hunden, sambon och jag. Jag köpte också ett nytt objektiv, Nikon AF-S 70-200/f2,8G IF-ED VR II (japp, långt flådigt namn. Någonstans i samma veva bestämde jag mig också för att satsa på fotograferandet på allvar.

December. Det känns som den månaden mest bestod av stress och sjukdom för människans del. Hunden  hade kul ändå, och  nyår firade vi i glad väns lag på Ornö.

1 kommentar: