Bionic Urban Stick


På Hundmässan förra året såg jag att de i zoozoos monter sålde några konstiga orangea leksaker. Så jag gick dit och fråga dem vad som var speciellt med just dessa. Montermannen svarade att de hade valt ut de mest hållbara leksakerna att sälja på mässan till extra bra pris: 99:- Jag blev faktiskt lite nyfiken, just på grund av det höga priset så jag kunde inte låta bli att köpa den för att se om den var så hållbar och bra som montermannen påstod.

Detta var snart 7 månader sedan, och dessa bilder tog vi idag. Denna pinne har kastats, tuggats på, kampats med och alltid varit tillgänglig för bestens käftar i snart sju månader, och den är fortfarande så gott som hel. Visst finns ett par enstaka små bitmärken. Den är naggad i kanterna och har några små revor.

Hunden älskar den lika mycket som dag 1. Och människan älskar den också. Den är mjuk, flexibel och trevlig att hålla i. Som ni kan se på bilden nedan så kampar vi med den och det går alldeles utmärkt att böja den utan att den går sönder.

Bionic Urban Stick är en av våra absoluta favoriter. Den är dyr i inköp men lever så pass länge att den blir bra mycket billigare än billigare saker som direkt går sönder. Den kan köpas från 129 kr, och den största varianten som vi har kostar saftiga 269 kronor på zoozoo. 


Läs mer om Bionics produkter på deras hemsida www.bionicplay.com 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar