Pritax Zebra Frisbee


Före
Idag testade vi Pritax Zebra Frisbee. Som bilderna skvallrar om gjorde Fidel slarvsylta av den, att Fidel har sönder någonting innebär dock inte per automatik att det är en dålig produkt - Fidel har sönder det mesta.

Vid första anblick kändes den ganska robust. Repet går igenom hela kroppen på zebran och hunden attraheras omedebart av dess mjuka kropp. Leksaken har en pip i den orangea delen, vilket gör att hunden inte kommer åt den så ofta = inte så mycket pip.

Problemet uppkom då vi började kampa med leksaken. Här hemma är det nämligen kamp som gäller. Redan vid första taget hörde jag hur det började spricka i sömmarna. Efter två timmar hade zebran ändrat form ganska markant.

Efter 2 timmars träning med kamp
Så småningom brister också repet som håller ihop frisbeen. Däremot är tyget i zebran fortfarande helt, och repet i sig visar inga tecken på att ha skadats. Jag kommer inte köpa denna igen till min hund, däremot kanske till en valp eller mindre hund som inte är så kampgalen. Det är en leksak som hunden tyckte väldigt mycket om, men den tål inte att ryckas och slitas i.

Summering

  • Bekväm att hålla i, både för människa och hund
  • Hunden tycker väldigt bra om den
  • Tål inte att kampas med
  • Lämpar sig nog bäst för valpar och mindre hundar
  • Den jag hade kostade 89 kr hos Animail

1 kommentar: